Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szőcs Zoltán: Nagyon félek
  2007-06-06 20:00:56, szerda
 
   
  "...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk!"

Dsida Jenő


Kedves Barátaim, Honfitársaim!

A nemzet lelkiismereteként szólok Hozzátok, Testvéreim, ma délután öt órakor tüntetés Tomcat kiengedése érdekében a Gyorskocsi utcában, ahol ártatlan Mansfeld Pétert is fogva tartották az aljas, nyomorult pribékek, amíg el nem vették fiatal életét, TIZENHÁROM PERCIG SZENVEDNI HAGYTÁK A KÖTÉLEN MIELŐTT ENGEDÉLYEZTÉK VOLNA NEKI A KEGYES HALÁLT!

Ne várjunk a Népszavazásig és ne várjuk a szép szavakat, Barátaim!

Egyszer valamennyiünkre, valamennyiőtökre sor kerül - érzem! - ha nem állunk ki egymásért!!

ELÉG A SZAVAKBÓL KIS BARÁTAIM, HA IGAZÁN SZERETJÜK EGYMÁST, ÁLLJUNK KI EGYMÁSÉRT, NE CSAK SZAVAKBAN, HANEM TETTEKBEN IS!

ELEGEM VAN A SZÉP SZAVAKBÓL, ÉS A NÉPSZAVAZÁSI PÓTCSELEKVÉSEKBŐL, AMIKOR KIHAL A NEMZET, AZ EMBEREK ÉLETEREJE A NULLÁN VAGY A MÍNUSZ 50-EN VAN!!!

A bársonyszékekben persze jó dumálni, és milliókból kitartani még vagy 100 népszavazásig, de akkkor már nem lesz NÉP, KIS BARÁTAIM, DRÁGA KÉPVISELŐ TARTÁSAIM!

Fütyülök a népszavazási kezdeményezéses pótcselekvéseitekre, nekünk itt és most kell élni és cselekedni!

Már nem hiszek a színes ígéretekben, mert nagyon megzápultak!!

Cselekedetekben hiszek, egyébként azt kell gondolnom, hogy RÚTUL BE VAGYOK CSAPVA!

Ébredj, Magyar, mert ha most nem lészen ébredésed...!

Tetteket akarok látni, nem dumákat! báj, báj, szása!

Yolanda! akinek elege van a dumákból, és megy tüntetni ártatlan Tomcat-ért, és ezzzel mindannyiunkért! A gyávák maradjanak otthol.


Szőcs Zoltán: Nagyon félek
2007.06.01.

Sajátos ellentmondás: egy tárgy, egy szerkezet, vagy egy lakás, amit nem használnak, néhány év alatt tönkre megy, ha pedig használják, meg sem kottyan neki az idő. A hazámról jutott eszembe mindez, ugyanis Magyarország ma nem működik. Magyarország padlón van minden értelemben: társadalmilag, politikailag, pénzügyileg, iparilag és hangulatilag. Azért van padlón, mert ilyen amatőr, felelőtlen, lelkiismeretlen, cinikus és gátlástalan vezetése ennek az országnak emberemlékezet óta nem volt. Ezt a negatív rekordot csak ők, a "lángszavú Párt" neveltjeiből tőkéssé vedlett, az úttörő nyakkendőt csokor nyakkendővel felváltó, a május elsejei virslievéseket Opera-bállal helyettesítő, szellemi és lelki hermafroditák voltak képesek elérni. A Gyurcsányokról van szó persze, és a gyurcsányolókról. (Minthogy a magyar nyelv tíz éve leleményesen megteremtette Tocsik Mártika nevéből a tocsikolást, én most meghirdetem legújabb igénket, a gyurcsányolást, ami, ha lehet, még szégyenteljesebb cselekvést takar: a nemzet kivéreztetését.) Ott a helyük a Guinesse-féle rekordok könyvében, de nem csak képletesen, hanem ténylegesen is, hiszen a mai újságban olvasom, hogy "a tavalyi 9,2 százalékos GDP-arányos államháztartási deficitünk a 27 tagú EU-ban a legmagasabb, világszinten pedig - a tavaly háborút viselő Libanon után - a legrosszabb hiányadatnak számít". Ez tehát a tavalyi leltár. Az idei lehet, még ilyen sem lesz.

Maradjunk még egy kicsit a számoknál. A Pénzügyminisztérium - vagyis saját bevallásuk - szerint államunk jelenlegi adóssága 15.139 milliárd forint, amely évvégére valószínűsíthetően 15.572 milliárd forintra fog emelkedni, miközben egy-egy hónapban százmilliárdos nagyságrendű "kamatszolgálatot" fizet a költségvetés az adósság fejében, amely láthatóan csak nem apad, annál inkább dagad. Miképpen 1944 tavaszára már csak a hülye nem látta, hogy Németország elvesztette a háborút, azonképpen 2007 májusában csak a leghülyébbek hihetik el azt, hogy ebből a gödörből van kiút. Ugyanis nincs. Ezt a gödröt nagyon hamar át fogják minősíteni sírgödörré, hogy valósággá transzformálódjék Vörösmarty szörnyű látomása a sírról, "hol nemzet süllyed el". Adassék köszönet érte ennek a KISZ-es siserehadnak.

Elemi iskolás koromban az énekóra gyakorlatilag munkásmozgalmi indulók elsajátításából állt. Úgy belénk verték, hogy álmomból felkeltve ma is tudom mindet, miképpen ezt a sort is: "Kimszesek vágtak hajdan e tájnak, élükön Ságvári járt / Hősies tettre, harcra nevelte őket a lángszavú Párt..." Nos, jelenthetem: megérkeztek, itt vannak és átvették az irányítást, vezetik az országot. Arra is van gondjuk, hogy Ságvári, ez a fegyveres terrorista bűnöző - akinek 32 mozgalmi neve volt, de érezhetően a legféltve őrzöttebb titok mégis a 33. név, a családi, amelyen anyakönyvezték -, új márványtáblát kapjon: folyik a gyűjtés "No pasaran - Ságvári" jelszó alatt. Lehet, hogy ez most a gyurcsányolók legfőbb gondja, miközben a haza sírgödörré változik?

Ma már a pénzügyi körökben közhelynek számít a szörnyű valóság: hazánk 1990-ben regisztrált, privatizálásra szánt vagyonának - akkori értéken mintegy 1800 milliárd forintnak - harmada, fele szőrén-szálán eltűnt a privatizációban. Hogy hová tűnhetett, illetve, hogy miért is "nem realizálódott" a privatizációs bevételekben, senki sem tudja. Ha volna is, aki tudja - mert nyilván van -, az nem beszél. Ami pedig realizálódott, annak tetemes részét elvitték a külföldi tanácsadó, közvetítő cégek: az első három esztendőben a privatizáció többe került, mint amennyit hozott! Íme, így kell szétherdálni egy ezeréves állam vagyonát. Nézem e dicső folyamat személyes felelőseit, a főprivatizátorokat, akik az első 5-6 évben sikeresen megszabadították az országot minden lehetséges vagyonától: Tömpe István elvtárs (a legmegbízhatóbb familiáris pedigrével), Csepi Lajos, Hatvani Sz. János, Szabó Tamás, Bartha Ferenc (aki azután a Nemzeti Bank elnöke lett), Lascsik Attila, aztán Suchman Tamás (van ki e nevet nem ismeri Hunniában?), Szokai Imre (aki érintett volt a Tocsik-féle bűnperben), Kovács Árpád (ma az ÁSz elnöke), Csiha Judit stb. Ahogy nézem a névsort, látom sajnálatosan kimaradt Mádl Ferenc, nyugállományú köztársasági elnök úr neve, aki Antall alatt nagyhatalmú privatizációs potentát volt. Javaslom őket kérdezni arról, hogy hová is lett a magyar századok kínnal-keservvel agyongürizett nemzeti vagyona? Persze tudom, mindez politikailag inkorrekt lenne: ilyet nem kérdez az az úriember, akinek a miniszterelnökét Gyurcsány Fletónak hívják.

Egy több, mint tíz évvel ezelőtti interjúban Szelényi Iván nagyon bölcsen rámutatott, hogy "1989-et történelmileg úgy is számon tarthatjuk, mint az egykori szocialista menedzserek győztes forradalmát. A kései Kádár-korszak technokráciája megszabadult a pártbürokráciától..." Ha mindez igaz - már pedig az -, akkor semmi csodálkozni való nincsen azon, hogy egykori KISZ vezérekből áll a ma kormánya. De ennél elgondolkoztatóbb észrevételt is tett Szelényi, amely talán közelebb visz bennünket azon folyamat megértéséhez, hogy a kezdeti vágyból, az eszmék szabad áramlásából, hogyan lett ellentmondást nem tűrően a tőke szabad áramlása. A rendszerváltó magyar társadalom nagyobbik része ugyanis nem vagyonért, tőkéért szállt ringbe, csupán szabadságot akart. Velük szemben a Kádár-kor vezető menedzserei kizárólag vagyont és hatalmat akartak a változástól. Miután a rendszerváltozás megtörtént, azok a tömegek, amelyek a hőn áhított szabadságra vágytak, valójában leálltak volna, és szerették volna kiélvezni a szabadság áldásait, lehetőségeit. A másik tábor, a volt kommunisták klikkje viszont megragadta a vagyont ("spontán privatizáció"), mikor pedig az már övék lett, társult hozzá a hatalom, a rendelkezési jog is. Őket a szabadság legkevésbé motiválta, részben azért, mert korábban is volt részük belőle, továbbá, mert számukra nem érték, csak a tőke. Így aztán a tömeg ezúttal is becsapatott: kipiszkáltatták vele a gesztenyét a tűzből, de megenni már nem volt joga.

Olvasom a Népszabadság hírei között, hogy a Bálint Zsidó Közösségi Házban a félelemről tartottak beszélgetést, mások mellett a MAZSIHISZ elnökének a részvételével. Mert, hogy a jelenlévők nagyon félnek a szegregációtól, az antiszemitizmustól és a rasszizmustól. Engem persze nem hívtak meg, bár - el kell árulnom - én is félek. Nagyon félek. Na nem azoktól a fantomproblémáktól, amiktől Feldmájer Péterék, én a hazámat féltem Gyurcsányéktól, és a jelenlegi politikai elittől. Félek, hogy végérvényesen és visszavonhatatlanul zátonyra fog futni a hajó. Ha pedig ez a borzalom bekövetkezik, teljesen közömbös lesz, hogy ki a felelős, és azt hiszem, ezek erre játszanak.

Szőcs Zoltán
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szégyenteljesebb, kamatszolgálatot, valamennyiőtökre, bársonyszékekben, megszabadították, gyurcsányolókról, rendszerváltozás, miniszterelnökét, kezdeményezéses, mindannyiunkért, valamennyiünkre, cselekedetekben, privatizációban, legmegbízhatóbb, lelkiismeretlen, elsajátításából, kipiszkáltatták, államháztartási, gyurcsányolást, technokráciája, kivéreztetését, emberemlékezet, gyurcsányokról, virslievéseket, munkásmozgalmi, gyurcsányéktól, anyakönyvezték, privatizálásra, szegregációtól, százmilliárdos, privatizációs, gyakorlatilag, realizálódott, megteremtette, végérvényesen, ellentmondást, nemzet lelkiismereteként, szép szavakat, bársonyszékekben persze, népszavazási kezdeményezéses, színes ígéretekben, gyávák maradjanak, hazámról jutott, országnak emberemlékezet, negatív rekordot, úttörő nyakkendőt, május elsejei, magyar nyelv, nemzet kivéreztetését, tavaly háborút, legrosszabb hiányadatnak, tavalyi leltár, Szőcs Zoltán, Dsida Jenő, Kedves Barátaim, Mansfeld Pétert, TIZENHÁROM PERCIG SZENVEDNI HAGYTÁK KÖTÉLEN MIELŐTT ENGEDÉLYEZTÉK VOLNA NEKI KEGYES HALÁLT, ELÉG SZAVAKBÓL KIS BARÁTAIM, IGAZÁN SZERETJÜK EGYMÁST, ÁLLJUNK KI EGYMÁSÉRT, CSAK SZAVAKBAN, HANEM TETTEKBEN IS, ELEGEM VAN SZÉP SZAVAKBÓL, NÉPSZAVAZÁSI PÓTCSELEKVÉSEKBŐL, AMIKOR KIHAL NEMZET, EMBEREK ÉLETEREJE NULLÁN VAGY MÍNUSZ, DRÁGA KÉPVISELŐ TARTÁSAIM, RÚTUL BE VAGYOK CSAPVA, Tocsik Mártika, Tömpe István, Csepi Lajos, Hatvani Sz, Szabó Tamás, Bartha Ferenc, Nemzeti Bank, Lascsik Attila, Suchman Tamás, Szokai Imre, Kovács Árpád, Csiha Judit, Mádl Ferenc, Gyurcsány Fletónak, Szelényi Iván, Bálint Zsidó Közösségi Házban, Feldmájer Péterék,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Gárdonyi Géza - Április végén  A lelki élet nem arról szól, ....  Az Európai Unió is foglalkozik...  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Ázzal aki csak szép  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Ha így haladunk...  A boldogság ült a világvégén  Gondolatok az életről és szere...  A föld szépségéért  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Föld napja április 22  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Az idő elsodorja létezésünk  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Paul David Tripp Április 25  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Fodor Ákos költő,  Mindenünk, amink van, amit sze...  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer... 
Bejegyzés Címkék
nemzet lelkiismereteként, szép szavakat, bársonyszékekben persze, népszavazási kezdeményezéses, színes ígéretekben, gyávák maradjanak, hazámról jutott, országnak emberemlékezet, negatív rekordot, úttörő nyakkendőt, május elsejei, magyar nyelv, nemzet kivéreztetését, tavaly háborút, legrosszabb hiányadatnak, tavalyi leltár, idei lehet, adósság fejében, leghülyébbek hihetik, gödröt nagyon, énekóra gyakorlatilag, lángszavú Párt, fegyveres terrorista, legféltve őrzöttebb, gyurcsányolók legfőbb, haza sírgödörré, pénzügyi körökben, szörnyű valóság, privatizációs bevételekben, külföldi tanácsadó, első három, privatizáció többe, ezeréves állam, országot minden, legmegbízhatóbb familiáris, magyar századok, miniszterelnökét Gyurcsány, egykori szocialista, kései Kádár-korszak, kezdeti vágyból, eszmék szabad, tőke szabad, rendszerváltó magyar, rendszerváltozás megtörtént, szabadság áldásait, másik tábor, volt kommunisták, szabadság legkevésbé, tömeg ezúttal, félelemről tartottak, jelenlévők nagyon, hazámat féltem, jelenlegi politikai, borzalom bekövetkezik, szégyenteljesebb, kamatszolgálatot, valamennyiőtökre, bársonyszékekben, megszabadították, gyurcsányolókról, rendszerváltozás, miniszterelnökét, kezdeményezéses, mindannyiunkért, valamennyiünkre, cselekedetekben, privatizációban, legmegbízhatóbb, lelkiismeretlen, elsajátításából, kipiszkáltatták, államháztartási, gyurcsányolást, technokráciája, kivéreztetését, emberemlékezet, gyurcsányokról, virslievéseket, munkásmozgalmi, gyurcsányéktól, anyakönyvezték, privatizálásra, szegregációtól, százmilliárdos, privatizációs, gyakorlatilag, realizálódott, megteremtette, végérvényesen, ellentmondást, hermafroditák, népszavazásig, rendszerváltó, agyongürizett, történelmileg, engedélyezték, nyugállományú, rasszizmustól, márványtáblát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1870
  • e Hét: 7378
  • e Hónap: 15982
  • e Év: 51923
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.